Bookmark and Share

Vakantieparken Bloemenriviera - Liguria - Italië

Vakantieparken aan de Bloemenriviera, Liguria
De Ligurische kust is een populaire vakantiebestemming in noord Italië. Het lekkere weer en de mooie stranden trekken in zomervakantie veel toeristen uit binnen en buitenland. De keuze aan accomodaties is dan ook groot en varieert van camping en hotel tot bungalow op een vakantiepark en particuliere vakantiehuisjes.
Onze vakantiewoning met zeezicht ligt niet op een vakantiepark en biedt wat meer privacy. Een bekend vakantiepark in de buurt is Villaggio Turistico C'Era Una Volta in Villanova. Een ander bekend vakantiepark met zwembad is Residence Villaggio Colombo in Andora. Naast parken en campings zijn er ook vakantiecomplexen met appartementen.
Bezienswaardigheden en attracties in Liguria
De Bloemenriviera heeft behoorlijk wat bezienswaardigeheden en attracties zoals de grotten van Toirano en de Hanbury tuinen. Veel plaatsen hebben een oude stadskernen met historische gebouwen en kerken. Ook grotere plaatsen zoals Genua, Monaco, Milaan, Cinque Terre en zelfs Pisa zijn vanuit de Bloemenriviera goed te bereiken.

Meer bezienswaardigheden in de omgeving
Aanbieders van accomodaties in Ligurië
Voor een verblijf aan de Bloemenriviera vindt u een groot aantal overnachtingsmogelijkheden zoals chalets en bungalows (op vakantieparken), appartementen, hotels, vakantiehuizen,
agriturismo, bed and breakfast (b&b) en camping. Hieronder enkele (last minute) aanbiedingen:


Prive bungalow / villa / huisje te huur
Beschikbaarheid en prijzen

Reiservaringen en beoordelingen

Het weer aan de Bloemenriviera
Toirano heeft een Middellandse Zeeklimaat met zachte winters en warme zomers. De temperatuur is maximaal zo'n 30 graden.

Stranden in de buurt van vakantieparken
De meeste stranden zijn verpacht aan strandpaviljoens en hotels. Het is dan ook de gewoonte om strandstoelen en parasol te huren.
Informatie over stranden aan de Bloemenriviera
Links en tips over de Bloemenriviera
Video's van de Bloemenriviera
Klimaat Bloemenriviera
Kaart van de Bloemenriviera
Foto's van de Bloemenriviera
Route Bloemenriviera
Reisverzekering Buitenland
Italiaans leren online gratis

Kaart Ligurië

Grotere kaart weergeven

 
Bookmark and Share
© www.vakantiehuis-bloemenriviera.nl