Veelgestelde vragen

Bookmark and Share

Voor hoeveel personen is het huis geschikt?
Het huis heeft slechts één tweepersoons slaapkamer en is daarom ideaal voor 2 personen. Eventueel kan een opblaasbed gebruikt worden voor nog een derde persoon zoals een kind.

Hoe kan ik reserveren?
U kunt via email of telefoon reserveren. Het beste is om altijd even telefonisch contact op te nemen zodat wij kunnen uitleggen wat u precies kunt verwachten van het huisje en de omgeving. Mogelijk heeft u zelf ook nog enkele vragen.

Kan ik een optie nemen op een periode?
Ja in overleg is het in sommige gevallen mogelijk om voor korte duur een optie te nemen


Krijg ik een huurovereenkomst?
Ja u ontvangt per email of post een duidelijke huurovereenkomst met algemene voorwaarden. In de huurovereenkomst vindt u alle benodigde gegevens en informatie. Uw reservering is pas definitief wanneer een getekende huurover
eenkomst retour is ontvangen.

Hoe is de betaling geregeld?
Wij vragen een aanbetaling van 50%. Het restant dient 6 weken voor uw aankomst overgemaakt te worden.

Zijn er bijkomende kosten?
Nee, er zijn geen bijkomende kosten.

Is er een waarborg?
Ja wij hanteren een waarborg van 100 euro die na afloop van uw vakantie in de meeste gevallen volledig wordt teruggeboekt.

Zijn er kosten bij een annulering?
Ja aan een annulering zijn kosten verbonden die in onze voorwaarden zijn opgenomen. Wij raden u altijd aan om een reis- en annuleringsverzekering te nemen.

Is er een schoonmaakservice?
Nee, er is geen schoonmaakservice. U dient de woning zelf schoon en netjes achter te laten. Alle nodige schoonmaakmiddelen zijn voorhanden.


Wat moet ik zelf meenemen?
U dient in ieder geval zelf bed- en linnengoed mee te nemen. De afmetingen van de matrassen zijn 80x190 cm. Ook handdoeken en theedoeken dienen zelf meegenomen te worden. U ontvangt van ons een inventarislijst en tips over andere dingen die u zelf kunt meenemen.

Wanneer krijg ik de sleutels?
De sleutels worden enkele weken voor uw vertrek aangetekend naar u toegezonden en dienen na uw vakantie ook weer aangetekend teruggezonden te worden. Mocht u op doorreis zijn dan kunnen sleutels eerder opgestuurd
of later teruggestuurd worden.
Naast de sleutels ontvangt u aanvullende tips en informatie.

Ligt het huis op een vakantiepark?
Nee het is een particulier vakantiehuis op eigen grond en behoort niet
tot een vakantiepark. Het huis ligt in de buurt van andere huizen maar met voldoende privacy.

Hoe ver is het strand?

Het strand is dichtbij op ongeveer 10 km afstand of 15 minuten rijden. Er zijn kiezelstranden en zandstranden. Het is in deze regio
de gewoonte om strandstoelen te huren maar er zijn ook mooie delen waar dat niet hoeft. In het hoogseizoen kan het lastig zijn om een parkeerplaats direct aan zee te vinden.

Is er een supermarkt, bakkerij en restaurant in de buurt?
Voor de dagelijkse boodschappen is er een zeer grote supermarkt in de buurt. Deze bevindt zich in de shopping mall aan het begin van Albenga en is makkelijk te bereiken. In de stad en dorpjes rond het vakantiehuis zijn ook kleine winkels, bakkerijtjes en gezellige restaurantjes te vinden. Deze zijn echter niet op loopafstand.


Wat is de beste route vanuit Nederland?
De afstand is ongeveer 1300 km vanuit Nederland. Er zijn verschillende routes die u kunt
nemen, bijvoorbeeld via Frankrijk of Zwitserland. Welke het beste is hangt ook af van uw eigen voorkeuren. Het is raadzaam om voor vertrek bij de ANWB te informeren naar tolwegen en mogelijke wegomleidingen. U ontvangt van ons in ieder geval een routebeschrijving naar het huis en diverse routes die u vanuit Nederland kunt volgen. Verder hebben wij indien gewenst enkele adresjes beschikbaar voor een overnachting onderweg.

Kan ik oo
k met het vliegtuig of trein?
Jazeker, vanuit Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven kunt u vliegen naar Genua, Milaan en Turijn in Italië of Nice in Frankrijk. De vlucht duurt minder dan 2 uur. Vanaf het vliegveld (Genua of Nice) neemt u een huurauto en is het ongeveer 1,5 uur rijden naar het vakantiehuis.


Is er een internetaansluiting?
Ja, er is een WIFI aansluiting.
De snelheid en hoeveelheid data zijn echter beperkt maar voldoende om te emailen en te surfen. Desnoods zijn er ook nog internetcafe's waar u terecht kunt.

Zijn huisdieren toegestaan?
Nee, huisdieren zijn niet toegestaan
.


Meer vragen of direct reserveren?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen.Bookmark and Share

Terug naar de hoofdpagina

© www.vakantiehuis-bloemenriviera.nl