Bookmark and Share

Italiaans leren in Italië of gratis online via internet

Italiaans leren spreken tijdens een vakantie in het buitenland aan de Bloemenriviera in Italië
Italiaans is een mooie taal en waar kunt u beter Italiaans leren dan in Italie zelf. In de omgeving van ons vakantiehuis (de Bloemenriviera) wordt weinig engels gesproken en zijn er dus genoeg mogelijkheden om in de praktijk Italiaans te spreken. Leer Italiaans praten met lokale bewoners in winkels, in het restaurant, op de markt, op feesten, aan het strand en andere interessante plekken. De mensen zijn over het algemeen zeer gastvrij en vriendelijk. In onze vakantiewoning vindt u ook diverse boeken om het Italiaanse taal te leren. Woordenboeken, taalgidsen en boeken met oefeningen en lessen voor beginners en gevorderden. Deze kunt u heerlijk op uw gemak in de tuin of op het terras doornemen. Spreekt u nog helemaal geen Italiaans dan vindt u hier verschillende mogelijkheden om (gratis) Italiaans te leren nog voordat u op vakantie gaat.
Online Italiaans leren via internet met een gratis Teleac taalcursus. Download gratis mp3 en software
De publieke omroep NTR waar Teleac onder valt biedt op hun website een gratis taalcursus Italiaans aan. U kunt op internet oefeningen doen en les krijgen over de grammatica. Ook zijn er leuke spelletjes om uzelf te testen en interessante weetjes over Italië zelf.
Verder zijn er mp3 opnames die u kunt downloaden in de Italiaanse taal. De mp3 bestanden hebben een Nederlandse tekst over uiteenlopende onderwerpen en door erop te klikken hoort u de vertaling in het Italiaans, gesproken door een native speaker. Tot slot is er nog gratis software te downloaden voor uw mobiele telefoon zodat u overal Italiaans kunt oefenen.

Snel Italiaans leren
lezen, luisteren, spreken en schrijven
via een thuiscursus en zelfstudie
Volg een spoedcursus Italiaans via afstandsonderwijs. Bekende opleidingsinstituten zoals NTI of Studieplan bieden diverse cursussen en lessen aan voor zowel beginners als gevorderden. Het lesmateriaal bestaat uit boeken met een CD rom die worden thuisgestuurd. U bepaald zelf het tempo van de taalstudie en meestal is er online begeleiding met gratis tips en advies om het studeren te bevorderen.
Leer zelf Italiaans uit een boek of met een audiocursus op CD rom en software voor de PC
Italiaans leren hoeft niet moeilijk te zijn. Naast de gratis online lessen die op internet te vinden zijn en de thuiscursussen kunt u natuurlijk ook zelf aan de slag met een leerboek die u in de winkel kunt kopen. Het aanbod van lesboeken en CD roms voor beginners en gevorderden
is aanzienlijk. Sommige boeken zoals ''Italiaans voor dummies'' komen samen met een gratis CD rom en software voor op de PC. Verder zijn er audiocursussen of luistercursussen met luisteroefeningen voor in de auto. Leer een les terwijl u op reis bent.


Italiaanse lessen volgen op een lokale cursus bij u in de buurt en taalreizen maken naar Rome
In elke stad is wel een taalschool te vinden die een snelcursus of gewone cursus met Italiaanse lessen aanbiedt. Taalcursussen in de avond of in het weekend zijn een leuke manier om andere mensen te ontmoeten en tegelijk een andere taal te leren spreken. Vaak organiseren deze taalscholen ook taalreizen of taalvakanties naar Italië, bijvoorbeeld naar Rome, Milaan of Genua. Een taalreis is een leuke manier om de taal en de cultuur beter te leren kennen. Bovendien kunt u in deze steden goed shoppen!

Website doorzoeken


 
Bookmark and Share
© www.vakantiehuis-bloemenriviera.nl